Opgrader din indretning med en fritstående biopejs

Søger du noget helt særligt i din indretning, så kunne en fritstående biopejs være et rigtig godt bud. Den vil understrege den gode stil i din øvrige indretning, og så vil den tilmed være et naturligt samlingspunkt i stuen eller i hallen, hvor den står.

Find en pejs, der udstråler varme, hygge og god stil

En fritstående biopejs findes i mange forskellige smukke udformninger. Selv om nogle af dem er ret tunge, så vil de alle være mulige at flytte, hvis du får lyst til at flytte den et andet sted hen.

Denne fleksibilitet er en stor fordel, når det kommer til indretning, for det gør det muligt at ændre din indretning, når du synes, det er tid for det.

En biopejs passer lige godt i en privat stue som i en stor lounge i en erhvervsbygning.

Bliv inspireret til dit valg af en fritstående biopejs. Vælg den model, der passer i din indretning både stilmæssigt og størrelsesmæssigt.

Få temperaturen til at stige

Ud over at være eminent til at sprede hygge så er biopejsen også i stand til at få temperaturen til at stige i rummet. Hvor meget, biopejsen kan bidrage med i forhold til temperaturen, afhænger af pejsens størrelse og kapacitet.

Hvis den er stor og har en vis kapacitet, kan den godt bidrage med nogle varmegrader. De mindre pejse har ikke så stor kapacitet og vil derfor ikke kunne bidrage med så meget i den retning.

Bruger du en fritstående biopejs udenfor på terrassen eller på altanen, så kan du godt forvente, at den kan skabe en dejlig lunhed på tidspunkter, hvor det ellers er ved at blive køligere udenfor.

Det er både hyggeligt og lunt at indrette med en gulv-biopejs både ude og inde.

Biopejsen som grøn varmekilde

Selv om biopejsen ikke kan opvarme et rum alene, så kan den yde et vist bidrag til temperaturen. Derfor kan den kategoriseres som en varmekilde.

Denne varmekilde er tilmed miljøvenlig. Det er den, fordi den brænder ved bioethanol, som er et godt naturprodukt.

Desuden udvikles der ikke skadelig sod og røg, når den er tændt. Det giver dig mulighed for at have en hyggelig varmekilde med levende flammer, der ikke giver dig dårlig samvittighed.

Placer biopejsen, hvor du vil

Denne type pejs behøver ikke at stå lige op ad en skorsten, for den er helt uafhængig af en skorsten. Den behøver heller ikke at være i nærheden af en stikkontakt, for den er også uafhængig af strøm.

Det gør den til en totalt uafhængig genstand at placere. Du kan faktisk placere den lige nøjagtigt, hvor du vil. Får du så lyst til at flytte den et andet sted hen senere, så kan du jo bare gøre det.

Den renlige pejs

I modsætning til andre former for pejse så er denne type meget renlig at have med at gøre. Den sviner ikke, den soder ikke, og den producerer ingen aske, som du skal skille dig af med efterfølgende. Det kan ikke være nemmere.

Rengøringen af pejsen er derfor begrænset og meget overkommelig. Det gør livet med en biopejs dejligt let.

Det er bare at sørge for, at den har noget ethanol at leve af, så står den stille og roligt og brænder jævnt og fint i det niveau, som du har bedt dem om at brænde på.

Indret dig med den pejs, som du synes bedst om, og dit hjem vil signalere både god stil og hyggelig stemning.