Brug tiden med familien og betal dig fra vinduespudsning

Lyngby Frilandsmuseum

Vil du hellere bruge tiden på noget andet end at pudse vinduer, eller magter du ikke opgaven længere? Der kan være mange gode grunde til at overlade netop den rengøringsopgave til aet professionelt firma. Det kan være, at dine vinduer er vanskelige at komme til, det kan være, de sidder højt oppe eller på anden måde kræver mere at komme til, end du har lyst til at kaste dig ud i.

Det er også helt i orden bare at sige, at du ikke orker det.

Vi går ikke spor op i, hvad dine grunde er. Vi rykker hellere end gerne ud og pudser dine vinduer.

Vi pudser alle slags vinduer

Om du har virkelig mange eller ret få vinduer, om de er store panoramavinduer eller småsprossede – det er uden betydning. Vi pudser alle typer af vinduer, og vi pudser uanset antallet. Så uanset hvordan dine vinduer ser ud, og hvor mange du har, så rykker vi bare ud med vores specialudstyr og vores ekspertise og pudser rub og stub.

Det gælder selvsagt også, hvis ruderne sidder på steder, hvor det er svært at komme til dem. Det er ingen hindring. Sidder de meget højt oppe, klarer vi den fra en lift. Vi finder altid en løsning, sådan at samtlige dine vinduer bliver strålende rene.

Vi har mange kunder i Lyngby, så vi er altid i nærheden af dig, når du har brug for at få pudset dine vinduer. Det at vi altid er i Lyngby gør at du får hurtig service og til den aftalte tid. Lyngby er ikke så stor, så det tager os ikke lang tid at komme over til dig, og få poleret dine vinduer.

Vær med i en naborabatordning

Vi har en ret populær ordning, som vi kalder naborabatordningen. Den går simpelthen ud på, at der er noget rabat at hente, hvis I slår jer sammen i nabolaget og får pudset vinduer af os på den samme dag.

Det er smart for jer, for så får I en god rabat på et førsteklasses arbejde. Det er også smart for os, for så parer vi både en del i kørsel og en del tid. Det er derfor ret smart for begge parter.

Har du nogle gode naboer på din vej i Lyngby, så kontakt os og lave en aftale om, at vi kommer og pudser vinduer hos alle dem, der har meldt sig til ordningen.

Vores øvrige serviceydelser

Det er ikke kun vinduespudsning, vi gør det i. Vi er også eksperter i for eksempel: algerens, fliserens, solcellevask, algebehandling af tage og så videre. Vi har mange års erfaring og rykker gerne ud og klarer disse opgaver også.

Det er selvfølgelig muligt at få lavet en skræddersyet løsning, som kommer til at passe perfekt til netop din matrikels behov. Vi er et alsidigt og professionelt firma, der sætter en ære i at servicere vores kunder bedst muligt og at efterlade kunden med et tilfredsstillende resultat af vores arbejde.

Desuden har vi også mange tilfredse erhvervskunder. Skal du blive den næste i den række, så kontakt gerne CL Polering for et uforpligtende tilbud om en pakkeløsning, der passer perfekt til netop din erhvervsejendom.

Dette tilbud gælder selvfølgelig både for små og store virksomheder. Vi arbejder altid topprofessionelt på alle vores opgaver. Får du samlet en del at de serviceopgaver, der er på din erhvervsejendom hos CL Polering, så vil du opleve det som en stor fordel at have det samlet hos det samme firma.

Kontakt os, og hør, hvad vi har at tilbyde dig. Vi tilpasser os gerne netop de opgaver, som du har brug for at få løst.

CL Polering er en hær af dygtige håndværkere, der har en stolt og fleksibel måde at gå til arbejdet på.